Skip to main content

Επιθυμώ να αναιρέσω την κάθετη (όχι οριζόντια) ουλή από την καισαρική τομή που έκανα προ 7ετίας. Είναι στραβή, ροζ χρώματος στα σημεία των ραμμάτων και έχει διαπλατυνθεί (σαν να "άνοιξε" το δέρμα). Θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για τους τρόπους αποκατάστασής της (μέσω λέιζερ ή μέσω νέας τομής που θα διορθώσει την παλιά), καθώς επίσης και για το κόστος. Να σας αναφέρω, επίσης, ότι δεν συντρέχει λόγος κοιλιοπλαστικής (όπως μου είχε προτείνει παλιότερα άλλος πλαστικός χειρουργός) διότι δεν υπάρχει ούτε ραγάδα ούτε χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα. Το μοναδικό πρόβλημα παραμένει τοπικό, στα όρια της συγκεκριμένης ουλής. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Επιθυμώ να αναιρέσω την κάθετη (όχι οριζόντια) ουλή από την καισαρική τομή που έκανα προ 7ετίας. Είναι στραβή, ροζ χρώματος στα σημεία των ραμμάτων και έχει διαπλατυνθεί (σαν να "άνοιξε" το δέρμα). Θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε για τους τρόπους αποκατάστασής της (μέσω λέιζερ ή μέσω νέας τομής που θα διορθώσει την παλιά), καθώς επίσης και για το κόστος.
Να σας αναφέρω, επίσης, ότι δεν συντρέχει λόγος κοιλιοπλαστικής (όπως μου είχε προτείνει παλιότερα άλλος πλαστικός χειρουργός) διότι δεν υπάρχει ούτε ραγάδα ούτε χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα. Το μοναδικό πρόβλημα παραμένει τοπικό, στα όρια της συγκεκριμένης ουλής.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Μπορεί να γίνει η αφαίρεση της κάθετης ουλής σας με αρκετά καλό αποτέλεσμα. Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με κοιλιοπλαστική. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες με αποτελέσματα στην ιστοσελίδα μου στο τμήμα «αφαίρεση ουλών».

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 96 52 210 ή 697 36 22 915

για να κλείσετε ραντεβού με την πλαστικό χειρουργό Καρίνα Καραπετίαν.