Skip to main content

admin's blog

Οι Άντρες και η Πλαστική Χειρουργική

Στον 21ο αιώνα η πρόοδος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και οι άντρες, θεωρώντας τον εαυτό ως ισχυρό φύλο, πρωτοστατούν δυναμικά στις εξελίξεις σε κάθε τομέα.

Θέλουμε να τους βλέπουμε νέους, δυναμικούς, περιποιημένους και σεξουαλικούς. Το γυναικείο φύλο έχει πλέον αλλάξει ως προς τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του για τους άντρες-συντρόφους. Παράλληλα και η ίδια η κοινωνική ζωή προτρέπει τους άντρες να αλλάξουν τον τρόπο αντιμετώπισης του εαυτού τους. Από την πλευρά τους, οι άντρες κατανοούν πλέον τα νέα δεδομένα και επιδιώκουν συνειδητά να βελτιώσουν τη σωματική τους εικόνα.

Είναι κοινή παραδοχή ότι στις μέρες μας η εξωτερική εμφάνιση διαμορφώνει τις μελλοντικές σχέσεις, την σταδιοδρομία και την προσωπική μας ζωή. Ο αυξημένος ανταγωνισμός στον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο επιβάλει ένα βέλτιστο πρότυπο. Ο επαγγελματισμός δεν αρκεί. Ο άντρας πρέπει να είναι επίσης δυνατός, υγιής, όμορφος και με αυτοπεποίθηση. Η γοητευτική εξωτερική του εμφάνιση προδιαθέτει θετικά και πολλές φορές μεταφράζεται υποσυνείδητα ως χαρακτηριστικό συγκροτημένης, ευχάριστης και αξιόπιστης προσωπικότητας.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 96 52 210 ή 697 36 22 915

για να κλείσετε ραντεβού με την πλαστικό χειρουργό Καρίνα Καραπετίαν.

Syndicate content