Skip to main content

Ανόρθωση Γλουτών / Μηρών

Τέλεια σιλουέτα σημαίνει αρμονικός συνδυασμός του άνω και κάτω μέρος του σώματος. Τα όμορφα πόδια πάντα προσελκύουν την προσοχή όλων. Όσες γυναίκες είναι προικισμένες με καλίγραμμα πόδια μπορούν να φορούν μίνι φούστες, στενά φορέματα ή παντελόνια και εξαίσια μπικίνι.

Δυστυχώς, πολύ συχνά οι μηροί, γόνατα και οι γάμπες παραμορφώνονται λόγω του περίσσιου τοπικού λίπος, της έλλειψης γυμναστικής, ορμονικών διαταραχών ή μετά από συχνές δίαιτες. Παρατηρείται επίσης χαλάρωση του δέρματος των μηρών, γόνατων, γαμπών ως αποτέλεσμα της απότομης απώλειας βάρους ή της δυσλειτουργίας του μυϊκού συστήματος.

Το πρόβλημα αυτό λύνεται με δυο τρόπους:

  1. Λιποαναρρόφηση / Λιπογλυπτική.
  2. Χειρουργική αφαίρεση του περίσσιου δέρματος.

Μετά από ιατρική εξέταση μπορούν να εφαρμοστούν και οι δυο μέθοδοι ταυτόχρονα.

Ηλικία: 18-60 ετών.

Αναισθησία: τοπική αναισθησία και ενδοφλέβια αναισθησιολογική υποστήριξη ή γενική νάρκωση.

Διάρκεια της επεμβάσεως: 45 λεπτά έως 2, 5 ώρες.

Μετεγχειρητική πορεία:

  • Ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι φορώντας ειδικό επίδεσμο ή παραμένει στο νοσοκομείο για μία νύχτα.
  • Είναι απαραίτητο να φοράει τον ειδικό επίδεσμο για 3-4 εβδομάδες.
  • Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από 2 βδομάδες.
  • Δυναμική παρακολούθηση 1 φορά την εβδομάδα, για 2-3 μήνες.
  • Γενική επαναφορά μετά από 2 βδομάδες.

Η κοστολόγηση της επεμβάσεως καθορίζεται κατά την διάρκεια της επίσκεψης.

Μετά την εξέταση του σώματος και των άκρων, του δέρματος, υποδερμικού λιπώδη ιστού και των μυών, ο χειρουργός σας συμουλεύει για την πιο κατάλληλη εγχειρητική μέθοδο.

Τι πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας;

  • Διακοπή του καπνίσματος για 2-3 μήνες πριν την επέμβαση για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, πιο γρήγορη και εύκολη επαναφορά.
  • Η ανόρθωση των μοιρών με την ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση είναι μία δύσκολη επέμβαση διότι πραγματοποιείται στο σημείο σημαντικών νεύρων και φλεβών. Η ανόρθωση των μοιρών πρέπει να πραγματοποιηθεί μόνο από έναν εξειδικευμένο χειρουργό με πολυετή εμπειρία σε αυτό τον τομέα.

 

 

Μαρτυρίες

Όλγα (45), Θεσσαλονίκη
5

Πολλοί κάνουν πλαστική για τα νειάτα και την ομορφιά. Εγώ πήρα την απόφαση για διαφορετικούς λόγους - Έψαχνα δουλειά. Αλλά η ηλικία μου, μου στερούσε την αυτοπεποίηθηση που χρειαζόμουν. Η μοίρα με οδήγησε στην Δρ. Καραπετιάν, που καθόρισε με ακρίβεια την επέμβαση που ήταν απαραίτητη και κατάλληλη για το πρόσωπο και το σώμα μου (βλεφαροπλαστική και ανόρθωση μηρών). Ένα θαύμα έγινε στη ζωή μου! Ένα μήνα μετά πήρα την δουλειά που ήθελα, που ούτε στα όνειρά μου δεν μπορούσα να τη φανταστώ πριν. Συστήνω την Δρ. Καραπετιάν όχι μόνο ως μια έμπειρη επαγγελματία, αλλά και ως ευαίσθητο και καλό άνθρωπο, που θα σας δώσει απίστευτη θετική ενέργεια!

Ερωτήσεις και απαντήσεις: 

Στην δική σας περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε με τον χειρουργό να δείξετε όλες τις ιατρικές εξετάσεις του προβλήματος που αντιμετωπίζετε επίσης γνωμάτευση για το δικό σας μυοπαθητικο σύνδρομο. Μόνο μετά θα γίνει η απόφαση εάν μπορείτε να υποβληθείτε στην επέμβαση η όχι.

Όλες οι πλαστικές επεμβάσεις που έχουν στόχο την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης δεν είναι απαραίτητες. Πραγματοποιούνται με την θέληση του ασθενή και με την οικονομική του άνεση. Στην δική σας περίπτωση δεν υπάρχει κάποια σωματική δυσλειτουργία. Περιμένετε μέχρι να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Μπορώ να σας προτείνω τις ειδικές προσφορές για όλες τις υπηρεσίες μου από 20 έως 30%.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 96 52 210 ή 697 36 22 915

για να κλείσετε ραντεβού με την πλαστικό χειρουργό Καρίνα Καραπετίαν.